torsdag 5 november 2015

GW och Middagstips

Visst var det husfasad :) men vad var det gula och vita vid sidan, undrade jag också 
Det är ju söta Svampbob fyrkant i NYC, och där finns det husfasader vill jag lova ;)

Helt rätt, IGEN 
Svarade underbara
( Grymt imponerad, med alla dina förslag för att till sist direkt se vilken härlig fantasi, men måste göra det ännu svårare märker jag ;)
❤️ GRATTIS sötnos ❤️

❤️ TACK till alla andra  
för alla era underbara gissningar och svar i Tisdags,  ni är verkligen underbara 
Och husfasad var ju rätt det med så ni får halvt rätt var ;)

MiddagsTipset för er som vill ha ett riktigt enkelt snabbt gott Tips
Tar ca 15-20 min allt som allt

Sätt på och koka pasta till 4 personer
Fusilli eller den pasta ni tycker bäst om
Klipp 2 pkt bacon i små bitar, stek på i mindre gryta
Skiva 2 stora avocado i bitar, lägg i tillsammans med baconen i grytan och 
häll över 2 pkt cremé fraiche rör om, och Peppra efter smak.
Servera med sallad och parmesan

PUSSAR o KRAMISAR

Jag önskar er som tittar förbi en fortsatt härlig torsdag kväll

PS. BP det var lugnt resten av dagen ;) 

9 kommentarer:

  1. Åhh tack för detta lätta tips...det gillar jag, snabbt och fort ska det gå med middagsmaten, hihi...och jag älskar pasta dessutom ;))...det där ska jag absolut pröva ;))...kanske redan i helgen, då jag har ont om tid...
    stor kram till dej ;)
    Bia

    SvaraRadera
  2. Smarrigt det lät. Tyvärr är jag den enda som tycker om avocado men kan ju göra det åt mig själv.
    1 paket bacon i Sverige är det runt 140g?
    Kram

    SvaraRadera
  3. Svar jag gräver ner hela stora plastkrukor som sedan passar i de ytterkrukor som jag har på trappan. Detta för att de ska vara lätta att flytta och sedan så att lökarna "fryser lagom mycket". Jag har fåt för mig att om jag inte gräver ner dem kommer vintern att ta kål på lökarna. (Om det nu blir någon vinter, man kan ju hoppas på det bästa!)
    Det var duktigt av Ama att gissa rätt!
    Du tack än en gång!
    Middagstipset får vi testa någon gång - ser gott ut.
    Kram

    SvaraRadera
  4. HahahaHAAAA!!! Det där trodde jag inte själv på, men den var ju faktiskt både gul och fyrkantig, så varför inte? :-D

    Du behöver inte göra det svårare, jag kan inte tokgissa rätt varje gång... ;-)
    Kram

    SvaraRadera

  5. Hm, grattis till ***Ama***:-)
    Du är för lurig för mig, tyckte det såg ut som fastigheter först men så zoomade jag in bilden och tyckte den var luddig....

    Din pasta skall jag absolut prova.

    Kvällskram ❤

    SvaraRadera
  6. Hahaha! Nu är jag uppe i 2 1/2 rätta GWs, å det är jag verkligen mer än nöjd med:-)

    Å nu har jag t o m lärt mig nå't nytt hos sig. Inte visste jag att man kan "steka" avocado... Tänk vad man lär sig. Vi älskar avocado och äter den alltid kall och skivad eller som guacamole. Tack för tipset! Åsså ser jag att du också välja att riva parmesanen grovt. Det gör vi också. Testa Pecorino i stället för Parmesan någon gång, himla läcker smak!

    Förresten - bra att resterande dag igår blev lugn:-)

    SvaraRadera
  7. Härlig tävling som jag lyckats missa, allt för ofta...
    Tack för det enkla middagstipset! Torsdagkram från Kate

    SvaraRadera
  8. Mums så gott det här lät! Det måste jag verkligen testa. :-) Fin torsdagskväll till dig. Kramen

    SvaraRadera
  9. Mmm det lät jättegott! Igår kom linnet, tusen tack!!

    SvaraRadera

♥ Det värmer att Du tar dig tiden att lämna ett meddelande ♥
Kram Susanne